Agenda

¿Quieres saber cuando actuamos?
Aquí puedes consultar nuestra agenda de espectáculos. Encontraréis todas las fechas de las próximas actuaciones, la información de donde las hacemos, qué día, la hora y el cómo llegar con la ayuda de mapas.

julio 2018 – febrero 2019

jul
4
Mie
2018
Poetada gratinada @ Festa Realitat, Parc Josep Serra i Martí
jul 4 @ 11:00 – 12:00

img_5791Un recital teatralitzat utilitzant per això objectes i titelles, de diferents autores i autors, tant de Catalunya com  d’altres indrets de l’estat espanyol, i d’altres països : Maria Mercè Marçal, Salvat Papasseit, García Lorca, Olga Xirinacs, Quevedo, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Miquel Desclot, Miguel Hernández, Mahmud Darwish, Joan Brossa, Gloria Fuertes. etc., etc. L’espectacle  contarà amb una banda sonora feta també amb retalls de diferents músiques, d’orígens i estils força diferents: folklòriques, roc, clàssica, new age, melòdica, jazz, etc. La posada en escena de POETADA GRATINADA serà la elaboració d’un sopar, per tant l’escenari serà la cuina de la casa de l’actor, qui ha mesura que va elaborant els plats anirà descobrint els diferents poemes que formaran l’espectacle entrellaçant-los amb la recepta que està preparant, els atuells que fa servir, els aliments que cuina, o les sensacions que espera sentir a l’hora de menjar-ho. Al  final els convidats no apareixeran però el sopar ja estarà fet, i caldrà guardar-lo, tot esperant que sorgeixi una nova ocasió. Públic: De 6 a 12 anys Durada: 50 minuts Muntatge: 1,5 hores Espai: Per representar-se en biblioteques, aules, o escenaris íntims Idea i tria dels poemes: David Laín Construcció de l’escenografia i objectes: Marga Carbonell i David Laín Interpretació: David Laín Selecció i enregistrament de músiques: Ignasi Miranda Producció: L’ESTENEDOR Teatre

ago
16
Jue
2018
Poetada Gratinada @ Festes Major de Gràcia 2018
ago 16 @ 18:00 – 19:00

img_5800Un recital teatralitzat utilitzant per això objectes i titelles, de diferents autores i autors, tant de Catalunya com  d’altres indrets de l’estat espanyol, i d’altres països : Maria Mercè Marçal, Salvat Papasseit, García Lorca, Olga Xirinacs, Quevedo, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Miquel Desclot, Miguel Hernández, Mahmud Darwish, Joan Brossa, Gloria Fuertes. etc., etc. L’espectacle  contarà amb una banda sonora feta també amb retalls de diferents músiques, d’orígens i estils força diferents: folklòriques, roc, clàssica, new age, melòdica, jazz, etc. La posada en escena de POETADA GRATINADA serà la elaboració d’un sopar, per tant l’escenari serà la cuina de la casa de l’actor, qui ha mesura que va elaborant els plats anirà descobrint els diferents poemes que formaran l’espectacle entrellaçant-los amb la recepta que està preparant, els atuells que fa servir, els aliments que cuina, o les sensacions que espera sentir a l’hora de menjar-ho. Al  final els convidats no apareixeran però el sopar ja estarà fet, i caldrà guardar-lo, tot esperant que sorgeixi una nova ocasió. Públic: De 6 a 12 anys Durada: 50 minuts Muntatge: 1,5 hores Espai: Per representar-se en biblioteques, aules, o escenaris íntims. Idea i tria dels poemes: David Laín Construcció de l’escenografia i objectes: Marga Carbonell i David Laín Interpretació: David Laín Selecció i enregistrament de músiques: Ignasi Miranda Producció: L’ESTENEDOR Teatre

ago
20
Lun
2018
Contarelles @ Festa Major de Sants 2018
ago 20 @ 18:00 – 19:00

 L’espectacle més antic de l’Estenedor encara en viu. Historietes curtes i senzilles a l’abast de tots els públics. Un espectacle tot terreny que tant és pot representar en un petit escenari com al carrer. “Contarelles” és un espectacle fet amb petites històries i diferents tècniques titellaires. Un seguit d’Històries curtes per a tots els públics i per qualsevol escenari… Les històries són: ECO: Aquesta faula clàssica s’explica amb una combinació de titelles de tija i ombres xineses (solsament es pot representar en sales que es puguin enfosquir totalment) JOAN BOLA: Tres historietes protagonitzades per un simpàtic i senzill titella fet amb un guant i una bola de suro. L’ESPASA DE PLATA: Com recuperar l’espasa del rei? Això és el que es pregunta el seu fill. (És la història que substitueix a ECO, si l’espectacle és a l’aire lliure). LA LLUNA ROJA: Els típics titelles de guant protagonitzaran aquesta història, en la que un ratolí famolenc, confon la lluna amb un formatge de bola. ELS TRES GANDULS: Un petit conte mallorquí manipulat a la vista del públic. A la mort del Sr. Josep Mª, l’herència serà pel seu fill més gandul, però de ben poc l’hi servirà.

ago
23
Jue
2018
Contarelles @ Festes Majors de Sants 2018
ago 23 @ 18:00 – 19:00

lo sentimos este idioma no está en servicio

ago
31
Vie
2018
Contacontes @ Festa Major de Sants 2018, Carrer dels Jocs Florals
ago 31 @ 18:00 – 19:00

En aquesta ocasió, i sense deixar els titelles, la paraula pren més protagonisme, tant que al final amb l’ajut del públic crearem una història nova i irrepetible. Per acompanyar els titelles i les paraules una guitarra tocada en directe serà el millor.

Característiques

Públic Familiar (a partir de 4 anys). Durada: 50 minuts. Espai: 4 x 4m. (interior/exterior). Per a 200 espectadors/es. Música original de Pep Pascual. Muntatge: 60 minuts. Desmuntatge: 45 minuts. Amb el Suport de Fundació Caixa de Sabadell.

sep
28
Vie
2018
(català) Mans @ La Casa dels Contes
sep 28 @ 20:00 – 21:00
oct
4
Jue
2018
Contes de la mediterrània @ Biblioteca Arenys de Mar
oct 4 @ 18:00 – 19:00

lo sentimos este idioma no está en servicio

oct
12
Vie
2018
(català) El Drac de Sant Feliu @ Centre Cívic Mas Lluís, Sant Feliu de Llobregat
oct 12 @ 11:00 – 12:00
nov
8
Jue
2018
Poetada Gratinada @ Biblioteca de Bellvitge
nov 8 @ 18:00 – 19:00

img_5761Un recital teatralitzat utilitzant per això objectes i titelles, de diferents autores i autors, tant de Catalunya com  d’altres indrets de l’estat espanyol, i d’altres països : Maria Mercè Marçal, Salvat Papasseit, García Lorca, Olga Xirinacs, Quevedo, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Miquel Desclot, Miguel Hernández, Mahmud Darwish, Joan Brossa, Gloria Fuertes. etc., etc. L’espectacle  contarà amb una banda sonora feta també amb retalls de diferents músiques, d’orígens i estils força diferents: folklòriques, roc, clàssica, new age, melòdica, jazz, etc. La posada en escena de POETADA GRATINADA serà la elaboració d’un sopar, per tant l’escenari serà la cuina de la casa de l’actor, qui ha mesura que va elaborant els plats anirà descobrint els diferents poemes que formaran l’espectacle entrellaçant-los amb la recepta que està preparant, els atuells que fa servir, els aliments que cuina, o les sensacions que espera sentir a l’hora de menjar-ho. Al  final els convidats no apareixeran però el sopar ja estarà fet, i caldrà guardar-lo, tot esperant que sorgeixi una nova ocasió.   Públic: De 6 a 12 anys . Durada: 50 minuts. Muntatge: 1,5 hores. Espai: Per representar-se en biblioteques, aules, o escenaris íntims. Idea i tria dels poemes: David Laín Construcció de l’escenografia i objectes: Marga Carbonell i David Laín Interpretació: David Laín Selecció i enregistrament de músiques: Ignasi Miranda Producció: L’ESTENEDOR Teatre

nov
9
Vie
2018
(català) Contes de la Mediterrània @ Biblioteca Vall d'Alfatà, Santa Susanna
nov 9 @ 18:00 – 19:15
nov
24
Sab
2018
Històries de Bèsties @ Casa dels Entremesos
nov 24 @ 18:00 – 19:00
dic
11
Mar
2018
(català) Dents netes, sí! @ Centre Cívic Zona Nord
dic 11 @ 10:15 – 12:15
ene
4
Vie
2019
El Col·leccionista de pors @ Teatre Narcís Masferrer, Sant Feliu de Guíxols
ene 4 @ 11:00 – 12:00

lo sentimos este idioma no está en servicio

Tutti Colori @ Centre Cívic Can Basté
ene 4 @ 18:00 – 19:00

L’alegria és fonamental per a viure i l’absència de colors no propicia gaire sentir-se content. Així amb la feina de tot el poble aconseguiran tenir els colors i trobaran la felicitat. Amb aquest espectacle volem apropar al públic de tres a set anys els valors de l’esforç i la cooperació, sense deixar de ser una proposta divertida , participativa i molt a l’abast d’aquestes edats. La gent d’un poble trist i gris faran viatges per trobar els colors i l’alegria… Ens trobem en un poblet trist i gris, que no coneix cap color llevat del blanc i del negre. Els seus habitants decideixen marxar a córrer el món, amb la intenció de veure què hi ha més enllà i portar quelcom alegre a les seves vides. Cadascú viatjarà d’una manera diferent: a peu, amb bicicleta, amb barca o volant amb avió. Cada viatger tornarà amb una aventura i un color nou. Poc a poc pintaran el poble i els propis vestits. Tot acabarà amb la Gran Festa dels Colors.
Fitxa Tècnica i Sinopsi Fitxa Didàctica

ene
31
Jue
2019
Bestiari @ La Sala Miguel Hernández, Sabadell
ene 31 @ 10:00 – 11:00
feb
1
Vie
2019
Bestiari @ La Sala Miguel Hernández, Sabadell
feb 1 @ 9:30 – 10:30
Bestiari @ La Sala Miguel Hernández, Sabadell
feb 1 @ 11:00 – 12:00
feb
3
Dom
2019
Bestiari @ La Sala Miguel Hernández, Sabadell
feb 3 @ 18:00 – 19:00
feb
8
Vie
2019
El Col·leccionista de pors @ Teatre Modern, El Prat del Llobregat
feb 8 @ 9:30 – 10:30

lo sentimos este idioma no está en servicio

El Col·leccionista de pors @ Teatre Modern, El Prat del Llobregat
feb 8 @ 10:45 – 11:45

lo sentimos este idioma no está en servicio