En Patufet

Potser és el primer conte que expliquem a la mainada i un dels que mes versions ha suportat. Aquesta és la que nosaltres presentem, adreçada l’escola bressol, amb un contacte molt proper entre el titellaire i el seu públic. La clàssica història del petit personatge que en aquesta ocasió anirà a comprar taronges.

Aquest clàssic dels contes per nens i nenes es presenta com una narració il·lustrada amb uns ninots de sobretaula, que de manera senzilla arriben a la comprensió dels infants més petits.
Tenim especial cura en la caracterització de cadascun dels personatges, així com en la utilització d’un vocabulari ric, però a l’abast de tothom.
La participació del públic forma part de l’activitat, i el fet de ser un conte tan conegut permet que tothom pugui prendre part.

Fitxa Tènica i Sinopsi Fitxa Didàctica

Característiques

Públic d’Escola Bressol. Durada: 20 minuts. Espai: 2 x 2m. (Sala, aula, pati). Públic de 20 a 40 nens i nenes. Muntatge: 15 minuts. Desmuntatge: 15 minuts.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>