La Coral·lina no es vol casar

Coral·lina no vol casar-se per força i menys amb qui vulgui el seu pare el rei. Aquesta és la idea sobre la que és bassa aquest espectacle, que es construeix com un viatge on, amb cada nova aventura, la princesa anirà aprenent a espavilar-se fent servir la imaginació i sense utilitzar la força. Per imitar els romanços de l’Edat Mitjana, els titelles parlen amb rodolins. Coral·lina, forçada pel seu pare (el rei) a prendre marit, a de marxar de casa seva abans de casar-se per la força amb els pretendents que li ofereixen. Lluny de casa passa un seguit d’aventures, cada cop més contenta de la seva decisió. Un dia rep notícies que el seu pare es troba greument malalt de tristor. Arribarà a curar-lo?
Fitxa Tècnica i Sinopsi

Característiques

Públic Familiar (a partir de 4 anys). Durada: 50 minuts. Espai: 4 x 4m. (Interior/Exterior). Públic: de 150 a 200 persones. Muntatge: 1:30h. Desmuntatge: 45 minuts. Vestits titelles: Monica Pes i Marta Ricard.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>