Mans

Un divertiment adreçat al públic menys petit. Historietes amb un punt d’innocent picardia, amb petits acudits simplement visuals o amb un text que sovint improviso sobre la marxa , tot seguint els esdeveniments del moment. Esquetxos carregats de certa crítica i sempre amb la voluntat de fer passar una estona distesa i amable a la concurrència. Dues mans faran tots els papers de l’auca, en un espectacle divertit i un xic irònic, adreçat al públic més gran.

Dues mans poden ser molts personatges, es poden convertir en un toro, una monja, un monstre, o mil coses més. MANS, és un seguit de petites històries protagonitzades per dues mans amb l’ajut d’una sèrie de boles que fan de cap als diferents persontges.

Fitxa Tècnica i Sinopsi

Característiques

Públic Familiar (joves i adults). Durada: 50 minuts. Espai: 3 x 3m. (teatres, cafès, pub, etc). Muntatge: 1h. Desmuntatge: 45 minuts.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>