Petons

No a tothom li agrada fer petons, ni que li facin. Per a certs joves és una verdadera creu… PETONS parla d’aquest problema i de com l’amistat és capaç de resoldre-ho. Titelles originals, decorats simples però eficaços, una il·luminació que acompanya cada escena i una música feta al mil·límetre, ens ajuden a entrar en aquesta petonera història. L’aventura de la Marga dins el seu amic Òscar a la recerca dels PETONS.

L’Òscar, que té dotze anys, s’ha tornat força rebel i ara es nega a fer PETONS. Tant la seva família, com la Marga, una amiga de tota la vida, estan molt preocupats: per què no vol fer PETONS. El Dr. Prim diu que si pogués ficar-se a dintre del noi, potser podria esbrinar què li passa…Ahhhh….Quina bona idea! -pensa la Marga…Arribaré al fons de la qüestió. D’aquesta manera, la Marga comença la seva aventura per dins del cos de l’Òscar: un viatge a la recerca dels PETONS….
Aquest espectacle neix de l’observació de la seva autora pel que fa els sentiments: com els gestionem, si els expressem lliurement o els ocultem per por, vergonya o prejudicis socials. PETONS vol ser una reflexió entorn a la comunicació tant verbal com afectiva.
Tot i la seva vessant didàctica, PETONS és, fonamentalment, un divertiment, una farsa, una comèdia amb personatges ben dibuixats i que reflecteixen els trets més remarcables de molta de la gent que ens envolta….: “un espectacle tan real com un somni i tan somiat com un PETÓ”

Fitxa Tènica i Sinopsi Fitxa Didàctica

Característiques

Text: Marga Carbonell. Públic Familiar (a partir de 6 anys). Durada: 60 minuts. Espai: 6 x 4m. Sala negra. Música de Pep Pascual. Muntatge: 2:30h. Desmuntatge: 1h.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>