La casa de l’Ona

casa-ona-2marescasa-ona-parell-interracial La Casa de l’Ona és un espectacle de titelles adreçat a les nenes i nens d’escola bressol i que tracta sobre les diverses formes o composicions que adopta la unitat familiar d’avui en dia. En el transcurs de l’obra, passarà una mica de tot, tal com passa a la vida real: es farà de dia i sortirà el sol, els ocells volaran per sobre la casa de l’Ona, i fins hi tot per damunt del mateix públic.

L’Ona, la protagonista, juga a fer de cabellera i de fantasma amb un llençol mentre que el Kiso, el seu gos, juga a fer de cavall. L’Ona també fa una torre amb les seves joguines de construcció que en Kiso tombarà sense voler, està clar. Després, tan amb la mare com amb el pare, marxa cap a la biblioteca i pel camí es troben dos núvols juganers que s’empaiten i acaronen als nens i nenes del públic fins que, al final, el joc es transforma en una pluja sobre els caps de tothom. Un cop tornada de la biblioteca, l’Ona s’encarrega de posar el llençol amb el que ha jugat a la rentadora.

Quan acaba, es posa a jugar de nou amb les construccions. Aquesta vegada, ha construït una súper torre que, malauradament, el Kiso torna a tombar. Aquesta vegada l’Ona s’enfada de veritat. Al final de l’obra, però, tot torna a la calma a l’hora d’anar a dormir quan després de fer petons a tota la família, l’Ona fa les paus amb el Kiso, el seu fidel i inseparable amic.  

Fitxa Tènica i Sinopsi

Característiques

Públic Familiar (fins a 3 anys). Durada: 25 min. (espai negre). Públic: 30 infants. Muntatge: 45min. Desmuntatge: 30min.