Quixot

Amb material de rebuig (pots, draps, trossos de fusta, paraigües desmanegats, etc.) construïm els personatges d’aquest relat més que conegut. Tot això ho expliquem sobre un carro de supermercat i una taula de planxar. La idea de perseguir els propis somnis sense defallir és la base de la nostra versió d’aquest clàssic.

En aquest espectacle volem acostar aquest relat al públic, sobretot al més jove, d’una manera entretinguda i original.
L’escena arrenca amb l’aparició d’un rodamón que, tot remanant les escombraries, troba un exemplar del Quijote. Després de maleïr a tots aquells que s’atreveixen a llençar llibres, l’home decideix axplicar a la gent que té davant aquesta història. Per fer-o s’ajuda d’uns titelles i d’uns elements construïts amb diferents materials trobats al contenidor.
L’espectacle barreja la llengua catalana (amb explicacions del rodamón) i la castellana (amb tot el que diu Don Quijote i els altres personatges).
L’espectacle és un resum de l’obra , de la qual es representen els passatges més acolorits i dinàmics.

Fitxa Tècnica i Sinopsi Fitxa Didàctica

Característiques

Públic Famliar (a partir de 6 anys). Adaptació del text: David Laín i Marga Carbonell. Durada: 60 minuts. Espai: 6 x 4m. Interior. Música de Germán Zecchin. Muntatge: 1:30h. Desmuntatge: 1h.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>