Dents netes, sí!


Fer anar el raspall dental tres cops al dia, una alimentació com cal i anar a veure el dentista com a mínim un cop a l’any, són els pilars fonamentals per tenir un boca neta i sana. De tot això parla Dents Netes Sí!!! …D’això i també d’altres aspectes de la vida de la Neus i en Rashid, els protagonistes de la nostra història. No serà fins l’aparició del bacteri que li vol omplir la boca de caries, i sobretot gracies a l’intervenció d’en Raspall, que la nostra heroina reaccionarà i es converteirà en la defensora de l’higiene dental i la bona alimentació.

Fitxa Tènica i Sinopsi Fitxa Didàctica

Característiques

Públic Familiar (a partir dels 6 anys). Durada: 40 minuts. Espai: 4 x 4m. Sala negra. Espectadors: 150 persones. Muntatge: 1h. Desmuntatge: 30 minuts. Si es vol, es pot acabar la representació amb un breu col·loqui de (+/-) 15 minuts sobre la representació i els bons hàbits d’higiene dental.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>