Lluna

Sens dubte que Salvador Dalí fou un gran artista i també un personatge força curiós. Aquest espectacle és una història totalment inventada que poc o res te ha veure amb la realitat del jove Salvador. Però que agafant alguna de les seves icones pictòriques m’ha permès crear un espectacle , on la imaginació i sobretot les ganes d’aconseguir un somni en són els principals protagonistes. En Salvador Dalí, un noi somniador que viu a Cadaqués, està obsessionat per conèixer la LLUNA. Aquesta dèria és mal viscuda per la gent del poble: companys, família… Baldiri, el vell pescador, l’entén i li explica que per aconseguir els somnis cal desitjar-ho de valent i esforçar-se per fer-los realitat.
Fitxa Tènica i Sinopsi Fitxa Didàctica

Característiques

Públic Familiar (a partir de 4 anys). Durada: 55 minuts. Espai: 6 x 4m. Sala negra. Públic: de 200 a 250 persones. Música original de Pep Pascual. Muntatge: 2h. Desmuntatge: 1h.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>